Dance Avalanche / Open call for Nordic dance professionals

Nomadi Productions announces an open call for dance artists / companies / venues / enthusiasts to take part in the collaboration project Dance Avalanche. The aim of the project is to exchange ideas and know-how, to enhance the mobility of high quality dance performances (in and outside of the country of residence) and explore the [...]Arja Raatikainen & Co:n toimisto on nyt Kaapelitehtaalla

Nomadi ja Arja Raatikainen & Co on muuttanut Kaapelitehtaalle.
Käyntiosoite on Tallberginkatu 1 E, 5.krs.
Postiosoite on Tallberginkatu 1 C 96, 00180 HelsinkiKatri Soini täyttää 50 vuotta syyskuussa 2015

Katri on tilannut Arja Raatikaiselta koreografian syksyn 50–vuotisjuhlaansa. Nyt syntyvä teos on Arjan ja Katrin kymmenes yhteinen työ. Taiteilijoiden ystävyys ja yhteinen ammattillinen taival on alkanut jo vuonna 1983 Teatterikorkeakoulussa tanssitaiteenlaitoksen ensimmäisellä vuosikurssilla.
Leikin alku -teoksen työstäminen on käynnistetty marraskuussa 2014. Tulevan teoksen Katri on monensävyinen: kupliva, kuunteleva, hersyvä ja aistiva.
Hiljaisten läsnäoloharjoitusten [...]Arja Raatikainen tanssii – Graindance Kaapelitehtaalla

Marraskuussa 2015 Kaapelitehtaan Valssaamoon valmistuva esitys Graindance on liike-tila-installaatio. Teoskonsepti liittyy äänitaiteilija Antti Nykyrin kehittelemään soivaan laatikkoon ja Nykyrin Teatterikorkeakouluun valmistuvaan väitöstutkimukseen. Soralla täytetty laatikko tuottaa ääntä tanssijan siinä liikkuessa. Iso tehdassali, soiva laatikko ja tanssija käyvät vuoropuhelua.
Teoksen ensimmäisen harjoitusperiodin alettua seuraavat sanat ovat tekijöiden huulilla: värähtely, resonointi…
Ensi-ilta Kaapelitehtaalla marraskuussa 2015DRIFT – Tanssia Suomenlinnassa 31.7. – 6.8.2014

Kesämatkailijan keitaalla huippuluokan tanssi, lyhytelokuvat ja Pohjolan flamencokitara kohtaavat Unescon maailmanperintökohteen historiallisessa miljöössä.

Arja Raatikainen & Co esittää tapahtumassa kohtauksia teoksesta Numen
31.7. klo 18.30, 5.8. klo 14.30, 6.8. klo 14.30 ja 18.30.

Tapahtumasta lisää facebookissa ja www.nomadi.fi/driftArja Raatikainen & Co:lla uusi tuottaja

Marjo Pyykönen on aloittanut Arja Raatikainen & Co:n vastaavana tuottajana 1.5.2014. Tanssin kentällä Marjo on aiemmin toiminut Susanna Leinonen Companyn toiminnanjohtajana ja Tanssin talon Tanssi kiertää -hankkeessa.

Ensimmäisen kerran 18-vuotisen historiansa aikana Nomadi-tuotannolla on vastaava tuottaja molemmilla sen hallinnoimilla ryhmillä. Helmi Saksala jatkaa Alpo Aaltokoski Companyn tuottajana ja Nomadi-tuotannon toiminnanjohtajana.

Marjon yhteystiedot ovat: Arja Raatikainen & Co nyt Facebookissa

Arja Raatikainen & Co:lle on avattu oma Facebook-sivunsa, jota voi käydä tykkäämässä Facebookissa. REAKTORIlla on myös oma Facebook-tapahtumasivunsa.REAKTORIn ensi-ilta lähenee!

Arja Raatikainen & Co:n uusin teos REAKTORI saa ensi-iltansa Stoassa viikon päästä keskiviikkona kello 19.
REAKTORI prosessoi kohti ihmisen pelkoja ja toiveita. Koreografian ote on vakavasävytteisestä aiheesta huolimatta yllätyksellinen kuvakulmien vaihdellessa kärjistetyistä tragikoomisiin. Miltä esimerkiksi näyttää taljana takan edustalla makaava ihminen? Tähän ja muihin mielenkiintoisiin kysymyksiin löydämme vastauksen ensi viikolla teoksen saadessa kantaesityksensä. Tervetuloa mieltä [...]Arja Raatikainen & Co Snowball-tapahtumassa Shanghaissa

ESITTÄVIEN TAITEIDEN VIENTI- JA VERKOTTUMISTAPAHTUMA – SNOWBALL
Arja Raatikainen & Co osallistuu esittävien taiteiden vienti- ja verkottumistapahtumaan Snowballiin 21.-26.9.2010.
Tapahtuma on osa Suomen kulttuuriohjelmaa Shanghai 2010 maailmannäyttelyssä. Se sisältää kolmipäiväisen suomalaisten ja kiinalaisten toimijoiden välisen seminaari- ja verkostoitumistapahtuman.
Tapahtuma järjestetään Shanghai Arts Centerissä yhteistyössä Arts Centerin ja samanaikaisten Shanghai International Arts Festivaalin ja kiinalaisten oman Esittävien [...]

 • Ei aiheita
 • Viimeisimmät

  • Leikin alku Pietarissa 3.12.2015
  • Graindance
  • Dance Avalanche / Open call for Nordic dance professionals
  • Leikin alku – lipunmyynti aloitettu
  • Arja Raatikainen & Co:n toimisto on nyt Kaapelitehtaalla